Spa-Behandlingar

Infrared Body Treatment 60 min  950:-

I en Infrared Body Treatment behandlas du på djupet men med en djupgående värme som ger en behaglig känsla i hela kroppen, du får en mjuk massage för att sedan packas in med välgörande oljor som också rensar kroppen och lättar upp spänningar.

Infrared Body treatment är en effektiv och djupgående metod för att åtrgärda stelhet och smärta i muskler och leder. Med infrarött ljus kan du även behandla hudbesvär och få hjälp med viktminskning på ett för kroppen skonsamt sätt. Ljuset tränger djupt ner i vävnader, muskler och värmer kroppen inifrån.
Det ger en förhöjd energinivå och stimulerar kroppens egna läkningsprocesser. upplevelsen ger en behaglig och avslappnande känsla som vid solbad fast utan solens skadliga ultravioletta ljus. 

Infrared Body Treatment Lyx 90 min 1295:-

I denna behandling får du allt vad en infrared body treatment innebär men också en ansiktsbehandling som anpassas efter dina behov.

Hot Stone Massage

60 min 950 kr 75min 1050kr 90min 1150kr

En avslappnade massage för dig med trötta och spända muskler. De varma lavastenarna ökar blodcirkulationen och sätter igång lymfsystemet så att kroppen kan göra sig av med slaggprodukter.
Stenarnas värmande effekt gör att du efter ett litet tag infinner dig i total avslappning och all stress känns långt borta.

BOKA TID