Våra Ansiktsbehandlingar

Hudvård som gör skillnad

I alla våra ansiktsbehandlingar använder vi ekologiska produkter från Maria Åkerberg, Rosenserien Marina Miracle eller Föllinge Professional.
Vi kan då hjälpa dig med det bästa från naturen och hitta det som verkligen fungerar för dig!

Vi älskar att kunna se en hud föryngras gång för gång kunden kommer till oss, det är vår passion! I alla våra behandlingar  tittar vi på vad som är bäst för dig och din hud, både i behandlingen men även eftervården som du gör hemma hjälper vi dig kombinera.

 • Klassiska Ansiktsbehandlingar

  Green Basic Treatment 45 min 850 kr

  En lättare avslappnande behandling med rengöring, peeling samt ansiktsmassage och fuktmask. Avslutas med dagcreme vald efter hudtyp. Perfekt att kombinera med en massagebehandling.

  Green Facial Treatment 60 min 950 kr

  En klassisk ansiktsbehandling med rengöring, djuprengöring, ansiktsmask efter behov, ansiktsmassage och avslutande serum och fuktkräm

  Green Facial Treatment 90 min 1450 kr

  En klassisk ansiktsbehandling med rengöring, djuprengöring, ansiktsmask efter behov, ansiktsmassage och avslutande serum och fuktkräm. En härlig ansiktsbehandling med mycket massage och vid behov ingår även färg av bryn & Fransar

  Green Gentlemen´s Treat 45 min 850 kr

  Rengöring, peeling, massage på nacke skalp och ansikte, fuktkräm och skäggolja efter behov

  Button label
 • Våra Minibehandlingar

  Green C-Treat 30 min 650 kr

  C- vitamin har en uppljusand effekt på framförallt pigmentfläckar. Här jobbar vi med att djuprengöra ansiktet i form av rengöring, och peeling. Jobbar även med AHA syra och C-vitamin. Där efter en mask med mycket c-vitamin i.

  Green AHA Treatment 30 min 650 kr

  Naturlig Mjölksyra är revitaliserande och milt peelande samt stärker collagenfibrerna i huden. Huden kan nyskapas, vilket medför att åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Denna produkt ger resultat som inte behöver underhållas, men naturligtvis fortsätter huden att påverkas av den dagliga behandling den utsätts för.

  Green Mini Miracle 30 min 650 kr

  Mini Miracle är en helt fantastisk behandling med produkter från Norska Marina Miracle, Marina Miracle's produkter innehåller hög halt av fruktsyror och probiotika som lämnar huden peelad, balanserad och med ett underbart glow.

  Green Deep Clean 45 min 850 kr

  En djuprengörande ansiktsbehandling med rengöring, ånga, mask och avslutande fuktkräm.

  Button label
 • Avancerad Hudvård / Hudföryngrande Behandlingar

  Microneedling/Dermabrasion 30 min 1250:-

  I en Dermabrasion behandling peelar det sterila diamantmunstycket bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Microneedling är en medicinteknisk behandling som stimulerar hudens egen reparations- och läkningsprocess. När huden perforeras med tunna nålar, öppnas tusentals små mikrokanaler. Detta stimulerar kollagentillväxten och huden börjar reparera sig själv. Kollagen är ett fiberprotein som ger huden dess fasthet.

  Microneedling/Dermabrasion 60 min 1650:-

  I en Dermabrasion behandling peelar det sterila diamantmunstycket bort döda hudceller, reducerar finare linjer och pigmenteringar, solskador, äldre ärr och återskapar aktiviteten i cellerna i det övre hudlagret. Microneedling är en medicinteknisk behandling som stimulerar hudens egen reparations- och läkningsprocess. När huden perforeras med tunna nålar, öppnas tusentals små mikrokanaler. Detta stimulerar kollagentillväxten och huden börjar reparera sig själv. Kollagen är ett fiberprotein som ger huden dess fasthet.

  Kombo Behandling 45 min 1450:-

  I en Kombo behandling förenar vi dessa två och får en fantastisk behandling som reducerar, linjer, pigmentfläckar, grova porer och med ett synligt resultat redan efter första behandlingen.

  Kombo Behandling 60 min 1650:-

  I en Kombo behandling förenar vi dessa två och får en fantastisk behandling som reducerar, linjer, pigmentfläckar, grova porer och med ett synligt resultat redan efter första behandlingen.

  Pure Cell treatment 60 min 1650:-

  En fantastiskt härlig behandling där man slussar in levande stamceller från växter för att främja cellproduktion och ge lyster. En helt fantastisk behandling där man använder den alldra senaste teknologin inom levande stamceller och hudvård.

  Button label

Gallery