Hårvård

Naturlig hårvård

Vi älskar natulig hårvård och dess kraft, att inte belasta håret med kemikalier och se hur håret får ny styrka, glans och nytt liv. Alla våra produkter är fria från silikoner och mineraloljor, dessa kan inte naturen bryta ner och belastar vår natur och dess microorganismer.

När de kommer på håret så lägger de sig som en hinna på stråna och på lång sikt blir håret trött, torrt och livlöst då siliconerna drar ur hårets egna fetter. Vi jobbar både med "vanlig" hårfärg men som består av en örtbas. men vi har även helt rena örtbehandlingar för de som vill vara helt naturliga.

För mer information om enskilda behandlingar gå till vår bokningssida. 

Spa-Klippning

Spa-Klippning är en härlig upplevelse och en lyxig stund för dig själv, njut av en hårtvätt med hårbottenmassage och anpassad inpackning. Hela behandlingen avslutas med en valfri klippning och styling. 
Hela behandlingen är 75 min och en väldigt uppskattad sådan.

Spa-Klippning Delux

Vill du ha det lyxigaste vi har så är Spa-Klippning Delux något för dig, slå dig ner i vår massageschamponering för att få en hel skalpmassage med inpackning och medan inpackningen verkar så fixar vi till bryn och fransarna. 
Avslutas med en valfri klippning och styling. En underbar kombination av en klippning och en spa-behandling.

Hårvård när den är som bäst

Vi älskar natulig hårvård och dess kraft, att inte belasta håret med kemikalier och se hur håret får ny styrka, glans och nytt liv.

Hur vi jobbar

 • Blekning

  Blekning är svårare att göra helt naturligt därför har vi valt att ha kvar en traditionell blekning men här är vi noga med valet och att det blir det bästa för både dig och för miljön.

  Vi har även ett naturligt alternativ och det är en uppljusningslera som fungerar som en blekning men kan inte ljusa upp lika många steg som en vanlig blekning. 

  Button label
 • Våra färger

  Vi använder oss både av New Age färger samt rena örtfärger för att kunna färga hår, det är inte alla personer som det passar att färga med örter men boka en konsultation innan så kan vi hjälpa dig. 

  New Age färger är uppbyggda på örter och använder dessa som grund  man har även tagit bort de skadligaste ingredienserna samt fungerar som en riktig färg.  Örtfärg är helt rent och naturligt och blandas med hett vatten för att färga ditt hår. Så naturligt det bara kan bli helt enkelt!

  Button label
 • OlaPlex

  Olaplex är en unik och patenterad molekyl som hjälper till att sammanlänka hårets svavelbindningar. Detta resulterar i ett starkare och friskare hår. 

  Man kan jämföra processen med ett spindelnät. Om nätet har många trådar blir det starkare. Olaplex hjälper håret att skapa fler “trådar” och flyttar därmed gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra dess kvalité. 

  Vi har både hemmaprodukter till försäljning och använder oss av OlaPlex i behandlingar för att ditt hår ska ta mindre skada.

  Button label