ACUNOVA AKUPUNKTUR

ACUNOVA AKUPUNKTUR

Akupunktur mot smärta

Jag har jobbat sedan 2015 med en akupunktur metod som heter Acunova, det är en dansk metod som behandlar smärta i hela kroppen, vilket tillstånd eller vilken sjukdom som än orsakar smärtan så kan Acunova lindra den.
Akupunktur mot smärta
Select an Image
Denna metod verkar inte via meridianerna som kinesisk akupunktur gör utan via vårt nervsystem som har direkt kontakt med hjärnan och därigenom kan vi styra kroppen till självläkning.

Behandling av ögonmigrän

Jag hade för några år sedan en ung tjej som gjorde sin praktik hos oss på Studio Green, en dag fick hon en ögonmigrän som hon fått ganska många gånger tidigare, vi satte fyra nålar i händerna och migränen och alla symptom försvann på 10 minuter. Att tilläggas måste också att efter en ögonmigrän som sitter i mellan 20-30 minuter så kommer en huvudvärk och en trötthet som stannar resten av dagen men efter akupunkturen var även dessa symptom borta.
Jag behandlar till största delen med massage och en mer djupgående behandlande massage, vi har behandlat personer med smärta i över 10 år och när jag kunde börja använda akupunktur som ett tillägg i behandlingar där jag kände att jag inte kunde når riktigt hela vägen så öppnades helt nya dörrar för behandlingar mot smärta.
Det är fantastiskt att kunna hjälpa personer med smärta vare sig det är en skada som precis har uppkommit eller någon som haft ont i många år.
Vill du boka in en behandling hos oss? 
Boka här 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.